توصیه های تغذیه ای پیشگیری از کرونا

به گزارش دَبی بلاگ، عضو کمیته بیمه سلامت ایران به نکات تغذیه ای جهت پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا اشاره نمود.

توصیه های تغذیه ای پیشگیری از کرونا

به گزارش خبرنگاران از مهر، امیر پیروزیان بر مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها به جز سبزی های نشاسته ای و حداقل 2 واحد میوه تاکید نمود و گفت: توصیه می گردد که مردم روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه، مصرف هویج و کدو هلوایی و پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

وی بر اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس، سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین و خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن اشاره نمود و اضافه نمود: منابع پروتئین مانند حبوبات یا تخم مرغ باید در غذای روزانه مصرف گردد و از مصرف غذاهای نیم پز مانند تخم مرغ عسلی باید خودداری گردد.

عضو کمیته بیمه سلامت ایران اعلام کرد: دریافت ناکافی مواد غذایی و کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین C، E و D احتمال ابتلاء به بیماری های مختلف از جمله بیماری های ویروسی را افزایش می دهد.

پریها: پریها، اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و تفریحی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 5696

به "توصیه های تغذیه ای پیشگیری از کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های تغذیه ای پیشگیری از کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید